Manon_Walhout-35.jpg

Coaching 1:1 

Ben jij er klaar voor om te durven voelen, met nieuwsgierigheid en mildheid te onderzoeken, verantwoordelijkheid te nemen voor jouw proces en tot actie over te gaan? Voel je een duidelijke JA, dan gaan we samen aan de slag.

 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, hierin verkennen we jouw vraag en kunnen we ervaren of we er beide een goed gevoel bij hebben om het coaching proces samen aan te gaan.

Aanbod 

Verdiepingstraject

Een blijvend gevoel van transformatie heeft tijd nodig. Daarom gaan we het coaching proces samen aan voor een periode van 3 tot 5 maanden. Het programma passen we aan op jouw vraag en behoeften.

- gratis intakegesprek van 30 min

- 5 coaching sessies van 1,5 uur

- meditatie en visualisatie

- systemische tools: Voice Dialogue en familie systemen

- opdrachten voor thuis

- tussentijdse ondersteuning via e-mail of WhatsApp​

Investering

Gratis intakegesprek, hierna €99 per sessie. Mocht deze investering voor jou te hoog zijn, neem dan even contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Verkenningstraject

Wil je kort iets onderzoeken, delen, of er

Wil je kort iets onderzoeken of ervaren of coaching iets voor je is? In een (vrijblijvend) verkenningsgesprek van 30/45 minuten bespreken we jouw situatie en worden onderliggende thema's al zichtbaar. In een vervolgsessie van 1,5 uur gaan we dieper in op jouw onderliggende vraag. Ook krijg je handvaten mee waar je verder mee kunt in het dagelijks leven. Twee weken na de sessie hebben we contact over je voortgang.

Investering

Holistisch coach Rotterdam

Hoe ik je begeleid

Ik luister aandachtig, heb overzicht en moedig je aan om (kwetsbaar) te zijn, om te durven voelen, te erkennen, los te laten en te doen. Alles is welkom. Mijn balans tussen gevoel en ratio gebruik ik om jouw thema's in een ander perspectief te laten zien. 

 

Ik begeleid je om de bron van jouw (belemmerende) patronen te onderzoeken en te herkennen in welke situaties ze getriggerd worden. Voor blijvende impact, gaan we verder dan alleen een quick win, we gaan naar jouw wortels, naar je gevoel. Misschien kom je oud verdriet tegen, maar hierna volgt ook heling en ruimte voor groei.

 

En als je nu denkt jeeeutje dat klinkt best pittig, Ja deels, maar we maken er samen ook een mooie ervaring van en ik breng graag een vleugje (Rotterdamse) humor in.

Ik ben opgeleid tot holistisch coach bij De Upstarter (een CRKBO geaccrediteerd opleidingsinstituut) in Amsterdam en ik volg momenteel bij hen de opleiding systemisch werk.

Coaching

Wat je leert

- Je onderzoekt vanuit nieuwsgierigheid en mildheid jouw gevoel, gedachten en gedrag

- Je wordt je bewust van terugkerende patronen en angsten en hun oorsprong

- Je ervaart meer lucht op jouw thema's door ze te erkennen, voelen en los te laten 

- Je voelt meer vertrouwen om de eerste stappen te zetten op jouw nieuwe route

- Je durft je kwetsbaar op stellen en bent je ervan bewust dat je het niet alleen hoeft te doen 

- Je voelt dat er intern een verandering heeft plaatsgevonden, je hebt het oude losgelaten en plaatsgemaakt voor het nieuwe.